Home / Algemeen / Ook huishoudelijke hulp van Carinova op zaterdag

Ook huishoudelijke hulp van Carinova op zaterdag

DEVENTER – Carinova biedt nu ook huishoudelijke hulp aan op de zaterdagmorgen. Hiermee komt Carinova tegemoet aan een regelmatig gehoorde wens van cliënten die graag op zaterdag huishoudelijke hulp verkiezen. Daarnaast komt Carinova zo ook tegemoet aan wensen van enkele medewerkers die graag op zaterdag willen werken omdat ze dan geen oppas hoeven te regelen. Maar ook voor studenten is het een uitkomst. In de zomervakantie maken studenten/scholieren vaak dankbaar gebruik van de mogelijkheden voor vakantiewerk bij Carinova. Als de lessen echter weer starten is deze bijverdienste niet meer mogelijk. Maar met de mogelijkheid om te werken op zaterdag kan dit voor velen weer een uitkomst zijn.

Lees ook

Bedtextiel en cadeaushop bij Bos Bedden

(Advertorial) NIEUWLEUSEN – Bij Bos Bedden in Nieuwleusen is de voorkant van de winkel helemaal …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.