Ook huishoudelijke hulp van Carinova op zaterdag

DEVENTER – Carinova biedt nu ook huishoudelijke hulp aan op de zaterdagmorgen. Hiermee komt Carinova tegemoet aan een regelmatig gehoorde wens van cliënten die graag op zaterdag huishoudelijke hulp verkiezen. Daarnaast komt Carinova zo ook tegemoet aan wensen van enkele medewerkers die graag op zaterdag willen werken omdat ze dan geen oppas hoeven te regelen. Maar ook voor studenten is het een uitkomst. In de zomervakantie maken studenten/scholieren vaak dankbaar gebruik van de mogelijkheden voor vakantiewerk bij Carinova. Als de lessen echter weer starten is deze bijverdienste niet meer mogelijk. Maar met de mogelijkheid om te werken op zaterdag kan dit voor velen weer een uitkomst zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.