Online bijeenkomst en inloopavond over natuurontwikkelingen in Duursche Waarden

REGIO – Natuur en Milieu Overijssel houdt op donderdag 4 november een online informatiebijeenkomst over de gebiedsontwikkelingen in de Duursche Waarden. Op donderdag 11 november volgt een inloopavond in BijRipperda in Den Nul over hetzelfde onderwerp.

De Duursche Waarden is een van de gebieden, die onderdeel is van de ontwikkelopgave Natura2000. De komende jaren wordt gewerkt aan behoud en herstel van de kwetsbare natuur in de uiterwaarden van de gehele IJssel. Met maatwerk wordt de natuur in de uiterwaarden zo weer krachtig en weerbaar gemaakt.
Tijdens de online informatiebijeenkomst vertellen projectleider René Tank, omgevingsmanager Anne-Floor Zuurbier en technisch manager Maarten van Dongen over de aanvullende natuurwaarden en hoe die vormgegeven worden en over de gebieden die hiervoor zijn aangewezen. Daarnaast gaan ze dieper in op de aanpak en planning. Inwoners van Olst-Wijhe en andere geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen. Voor meer informatie en aanmelding zie staging2.natuurenmilieuoverijssel.nl/duurschewaarden. Na aanmelding ontvangen deelnemers een bevestigingsmail met link.
Tijdens de inloopavond op donderdag 11 november is iedereen welkom voor aanvullende vragen. Inloop is mogelijk tussen 19.30 en 21.00 uur. Aanmelding van tevoren is verplicht.

Foto: Sjon Heijenga

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.