Nobach breidt podotherapietak uit

OLST – Schoenenspeciaalzaak Nobach in Olst heeft versterking gekregen van podotherapeut Linda Maatman. Net als podotherapeut Maaike Landkroon (die inmiddels alweer zes jaar in de zaak werkt) heeft ook Linda haar eigen praktijk gekregen.  

“Meer en meer merken wij dat podotherapie en de verkoop van vrije tijd- en wandelschoenen elkaar uitstekend aanvullen en versterken”, vertelt Han Nobach. “Allerhande voetklachten zijn hierdoor beter en sneller te ondervangen, te verhelpen of, beter nog, te voorkomen. Daardoor weten steeds meer klanten Nobach te vinden en onze regionale functie heeft zich hierdoor de laatste jaren behoorlijk uitgebreid. Door deze groei hebben we ruimte gekregen voor een extra collega. Met Linda halen wij de gewenste versterking binnen en kunnen wij binnen de podotherapie een volgende stap zetten in de professionalisering en groei van ons bedrijf.”
Han Nobach zelf zal hierdoor wat vaker in de winkel te zien zijn, zowel voor het geven van advies bij de aankoop van schoenen als het oplossen van voetklachten. Wilt u een afspraak inplannen voor de podotherapie met Linda of Maaike of een winkelbezoek met persoonlijk advies van Han? Neem dan contact op via tel. 0570-561472 of staging2.nobach.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.