Nieuwe editie van Den Alerdinck loop

REGIO – Runningclub RCL houdt op zondag 10 oktober weer de Den Alerdinck loop. Het programma bestaat uit een kinderloop van 500 meter, een jeugdloop van 2,5 km en daarna kunnen de lopers los op de 5 en 10 km. De routes zijn nagenoeg geheel onverhard. De start en finish is bij de ingang van Havezate Den Alerdinck, Den Alerdinckweg 1 in Laag Zuthem. De Den Alerdinck loop is heel geschikt voor zowel recreatieve lopers als wedstrijdlopers die zichzelf willen testen voor het naderende Sallands Cross Circuit. Voor meer informatie en inschrijving kijk op mijninschrijving.nl en runningclubrcl.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.