MK de Manvan en Släpstick naar het Hoftheater

RAALTE – Het Hoftheater in Raalte krijgt op donderdag 14 oktober bezoek van ‘paardencabaretier’ MK de Manvan. Op vrijdag 15 oktober volgt een humoristische en muzikale ode aan de ‘Roaring Twenties’ van theatergroep Släpstick.

Tot grote verrassing van de pasgetrouwde zakenman MK de Manvan bleek zijn charmante echtgenote gek van paarden. Hij was in een hippisch huwelijk terecht gekomen! Sindsdien brengt hij alle vrije uurtjes door met grote en kleinere hinnikende dieren. Hij schrijft er al jaren humoristische columns over. Zij geeft veel geld uit aan paardenspullen en hij is niet zomaar een kleinkunstenaar, maar een paardencabaretier. In zijn voorstelling ‘Gék van Paarden’ vertelt hij droog en komisch hoe hij het hoofd probeert te bieden aan de paardenperikelen van zijn vrouw en brengt fraaie liedjes over een leven met paarden ten gehore. Aanvang is om 20.15 uur.
Vrijdag 15 oktober komt de internationaal bekende theatergroep Släpstick naar het Hoftheater met ‘The Roaring Twenties’; een chique, swingende, zingende, roerende en ontroerende voorstelling die de bezoekers mee terug neemt naar de tijden van de dansorkesten, de pracht en praal van de feestzaal in Jugendstil en de decadentie van de upper class in de jaren twintig van de vorige eeuw. Släpstick won meerdere (inter)nationale prijzen zoals de Johan Kaartprijs (NL), Comedy Award Moers (D) en The Spirit Of The Fringe Award (UK). Aanvang is om 20.15 uur.

Kaartverkoop

Kaarten bestellen kan via staging2.hoftheater.nl of op werkdagen tussen 10.00 en 13.00 uur via tel. 0572 361 361. Langskomen bij de theaterkassa kan enkel op afspraak om wachtrijen te voorkomen. Een afspraak maken kan door te mailen naar info@hoftheater.nl of te bellen naar bovenstaand telefoonnummer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.