Meditatiedag in Heino

HEINO – De Meditatiegroep Heino houdt op zaterdag 30 oktober weer een meditatiedag in het parochiehuis achter de RK Kerk in Heino. De begeleiding is in handen van Jotika Hermen (meditatielerares) en Hans van Solkema (predikant). Het programma bestaat uit een inleiding, zit-en loopmeditatie, uitwisseling en stilte. Ervaring met meditatie is niet per se nodig maar wel handig. De kosten bedragen 10 euro voor een bijdrage in de zaalhuur, koffie en thee. Daarnaast wordt ook om een vrije gift voor de begeleiding gevraagd. Graag zelf de lunch meenemen en een eigen kussen. Matjes en stoelen zijn aanwezig. Het programma duurt van 10.30 tot 15.00 uur. Inloop vanaf 10.00 uur. Opgave bij: meditatiegroepheino@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.