Home / Algemeen / Lourdesviering in Kruisverheffing

Lourdesviering in Kruisverheffing

RAALTE – De jaarlijkse Lourdesviering vindt dit jaar voor het eerst plaats in de basiliek van de H. Kruisverheffing in Raalte. Eerder werd deze viering in de Pauluskerk gehouden, als een soort reünie van de bedevaart. De viering is gepland op zaterdag 30 oktober. Voorganger is pastoor Ronald Cornelissen. Hij is een aantal jaren geleden benoemd tot ‘erekapelaan van de Grot in Lourdes’. Het Pauluskoor brengt typische Lourdesgezangen ten gehore. Aansluitend op de communie is er een korte Mariale Lichtprocessie, waarbij kaarsjes worden opgestoken. Aanvang is om 17.00 uur.

Lees ook

Geen gala-avond, maar galamiddag van Weteringzotten

BOSKAMP – Carnavalsvereniging De Weteringzotten uit de Boskamp houdt goede moed. De eerder aangekondigde gala-avond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.