Lindenhorst Makelaars en Taxateurs verhuisd naar Heino

HEINO – Lindenhorst Makelaars en Taxateurs is verhuisd van Raalte naar Heino. Na de oprichting in 2014 vestigde het makelaarskantoor zich in bedrijfsverzamelgebouw ‘De Berk’ in Raalte, maar Anja Linthorst en Wilco Lindeboom hielden de wens om zich in hun woonplaats Heino te vestigen. Die droom is per 1 september uitgekomen. Vandaag, vrijdag 8 oktober, houden de twee een feestelijk open huis.

Het nieuwe onderkomen bevindt zich aan De Haarstraat 4, dus in het centrum van Heino. Een karakteristiek pand dat in het verleden al meerdere bewoners heeft gekend. Zowel particulier als zakelijk. “Gelukkig hoefden we niet veel te klussen. Hier en daar een laagje verf op de muur en kozijnen en we hebben één ruimte voorzien van een nieuwe vloer. Het mooie is dat we nu dichter bij onze opdrachtgevers zitten. Het merendeel van onze klantenkring komt namelijk uit de oude gemeente Heino. Ook al is het slechts 7 kilometer rijden naar Raalte, het is toch een drempel.”
Dat Lindenhorst Makelaardij nu heeft doorgepakt, heeft zeker te maken met de woningbouwontwikkelingen in Heino. Specifiek met het oog op plan Molenwijk, het nieuwbouwproject aan de Molenweg. De uitgifte van de 110 kavels vindt fasegewijs plaats vanaf begin 2022.

Open dag

De nieuwe start vanuit Heino gaat gepaard met een open huis op vrijdag 8 oktober (18.00-21.00 uur). Iedereen kan dan even naar binnen lopen om onder het genot van een hapje en een drankje een kijkje te nemen en eventueel vragen te stellen over verkoop, taxatie en aankoop. Of om alvast een waardebepaling in te plannen. Overigens zijn ook de winkels van de buren (Mooi by Suzanne, Mooi by Patricia en salon La Beautique é Janieke) geopend.

staging2.lindenhorst.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.