Lezing over acupunctuur in Dorpshuus

HEINO – Herman Tichelaar verzorgt op woensdag 27 oktober een lezing over acupunctuur in het Dorpshuus in Heino. Acupunctuur heeft meer dan 25 eeuwen overleefd. Het is een van de meest toegepaste alternatieve behandelmethoden in Nederland. Naast de behandeling van wat theorie is er ook een praktijkdeel (acupressuur en Qigong oefeningen), gericht op hoofd-nek-schouderklachten al dan niet in combinatie met stressklachten. Uiteraard zonder fysiek contact met de deelnemers. De deelnemers doen dit bij zichzelf. Aanvang is om 19.30 uur. De entree bedraagt 7,50 euro. Aanmelding vooraf via info@dorpshuusheino.nl of tel. 0572-700212.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.