Home / Algemeen / Leerlingen Esmoreit Luttenberg zichtbaar de donkere dagen in

Leerlingen Esmoreit Luttenberg zichtbaar de donkere dagen in

LUTTENBERG – De verkeerscommissie van bassischool Esmoreit in Luttenberg hield begin oktober haar jaarlijkse fietsverlichtingscontrole. Hierbij werd de verlichting van iedere fiets gecontroleerd en zo nodig gerepareerd. Zichtbaar zijn in het verkeer is extra belangrijk nu de donkere dagen weer voor de deur staan. Maar zichtbaar zijn is méér dan goede verlichting. Daarom kregen alle leerlingen een fluorescerend hesje aangeboden met daarop de tekst ‘Denk eraan doe je hesje aan’. Wijkagente Lotte van Luinen kwam langs om het startsein te geven van de campagne ‘Aan in het donker’. Dat is de landelijke fietsverlichtingscampagne waar de gemeente Raalte, politie en ROV Oost Nederland ook aan meewerken.

Lees ook

Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer 60 jaar getrouwd

RAALTE – Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer uit Raalte vierden op zondag 17 oktober hun 60-jarig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.