Koopzondag met griezelige activiteiten

RAALTE – De ROV houdt op zondag 31 oktober weer een koopzondag. Naast dat de winkels in het Raalter centrum tussen 13.00 en 17.00 uur zijn geopend, zijn er verschillende ‘griezelige’ activiteiten voor kinderen.

De Grote Markt wordt omgetoverd tot een spookplein. Bij de knutselstand kunnen kinderen figuren maken in herfstsfeer. Hulp hiervoor is aanwezig. De kinderen gaan met iets leuks naar huis. Een heks deelt gratis popcorn uit. Ook is er een echte goochelaar die spookachtige trucs uithaalt met onder andere spinnen. Verder is er een Dracula die mooie ballonnencreaties maakt. Daarnaast is er een spookjacht door het centrum van Raalte. Kinderen kunnen op zoek gaan naar spoken. Deze vormen samen een woord. Haal een deelnameformulier bij de knutselstand op de Grote Markt en lever dat daar na afloop ook weer in. Voor iedere deelnemer is er wat lekkers. Onder alle deelnemers worden spookachtige spellen verloot. De winkels hangen weer vol met de nieuwe najaars/wintercollecties. En bij de horeca of verwarmde terrassen kunt heerlijk genieten van een hapje en een drankje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.