Home / Algemeen / Koffie drinken met GemeenteBelangen

Koffie drinken met GemeenteBelangen

RAALTE – Fractievoorzitter Jan Schokker en raadslid Mark Kampman van GemeenteBelangen zitten binnenkort samen bij het Trefpunt in Heeten en bij de Belte in Nieuw Heeten. Ze willen dan graag het gesprek aangaan met inwoners van de dorpen over diverse onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan woningbouw, het buitengebied, fietsverbindingen of iets anders binnen de gemeente Raalte. Jan en Mark zitten op zaterdag 9 oktober van 10.00 tot 12.00 uur in het Trefpunt in Heeten en maandagavond 18 oktober van 19.30 – 20.30 in de Belte in Nieuw Heeten. De koffie staat klaar.

Lees ook

Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer 60 jaar getrouwd

RAALTE – Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer uit Raalte vierden op zondag 17 oktober hun 60-jarig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.