Klimmen in het donker bij Heidepark

LEMELERVELD – Alhoewel het zomerse weer langzaam wegtrekt is het seizoen van het klimbos van Natuurlijk Heidepark in Lemelerveld nog niet afgelopen. Komende herfstvakantie organiseert Natuurlijk Heidepark namelijk een bijzondere activiteit, klimmen in het donker! De grote klimtoren en diverse obstakels worden verlicht. Daarnaast krijgen alle deelnemers een hoofdlamp op de helm waarmee zij goed kunnen zien waar ze moeten klimmen. Als dat nog niet spannend genoeg is, kun je het laatste weekend van oktober ook nog griezelen met het Halloween klimmen. Enge geluiden, griezelige figuren en een spannende sfeer laten je bloed sneller stromen. Voor meer informatie en reservering kijk op staging2.natuurlijkheidepark.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.