Home / Algemeen / Klein Salland in actie voor Voedselbank

Klein Salland in actie voor Voedselbank

REGIO – De Protestantse kerken van Klein Salland (Raalte, Wesepe, Olst en Wijhe) zamelen dit jaar alle vier in de week rondom Dankdag levensmiddelen in voor de Voedselbank. Dankdag valt dit jaar op 3 november en op zowel die dag als de zondagen ervoor en erna, dus op 31 oktober en 7 november staan er op meerdere locaties in Raalte, Wesepe en Wijhe winkelkarren waarin iedereen houdbare levensmiddelen kan doneren. Te denken valt aan droge kruidenierswaren, zoals pasta, rijst, spaghetti, bami, maar ook pannenkoekenmeel, blikken groenten, koffie, thee, soep, macaroni-, bami- en nasikruiden, luiers, wc-papier, schoonmaakmiddelen, shampoo, tandpasta, wasmiddelen en wc-papier zijn welkom. In Olst is de actie gepland op zondag 14 november. De plaatselijke diaconie zorgt ervoor dat de levensmiddelen bij de Voedselbank in Raalte komen. De karren staan in de Plaskerk in Raalte, de Nicolaaskerk en de Beukenoot in Wesepe, de Dorpskerk in Olst en de Nicolaaskerk en ’t Langhuus in Wijhe.

Lees ook

Geen gala-avond, maar galamiddag van Weteringzotten

BOSKAMP – Carnavalsvereniging De Weteringzotten uit de Boskamp houdt goede moed. De eerder aangekondigde gala-avond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.