Kledingcheque voor kinderen van minima-ouders

RAALTE – Kinderen uit gezinnen met een laag inkomen uit de gemeente Raalte krijgen ook dit jaar weer een kledingcheque van de gemeente. Leergeld Salland reikt de kledingbonnen uit. Binnen de gemeente Raalte zijn er al veel zaken geregeld voor kinderen die in armoede opgroeien. De kledingcheque is een aanvulling hierop en is bedoeld voor kinderen van ouders met een inkomen tot 120 procent van de bijstandsnorm. Kinderen tot 4 jaar krijgen een cheque ter waarde van 50 euro en kinderen tussen de 4 en 18 jaar krijgen een cheque van 75 euro. Ouders en kinderen die dit jaar bij Leergeld bekend zijn, ontvangen van Leergeld een uitnodiging om de cheque op te halen. Zij hoeven dit niet aan te vragen. Ouders die nu nog niet bekend zijn bij Leergeld, maar wel tot de doelgroep van Leergeld Salland behoren, kunnen hiervoor op de website van Leergeld Salland een aanvraagformulier invullen. Meer informatie is te vinden op staging2.leergeld.nl/salland. Of neem contact op via info@leergeldsalland.nl of mob. 06 538 624 65.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.