Home / Algemeen / Kledingbeurs bij Rohda Raalte

Kledingbeurs bij Rohda Raalte

RAALTE – Bij Rohda Raalte vindt op vrijdag 8 en zaterdag 9 oktober voor het eerst sinds lange tijd weer een kledingbeurs plaats. De organisatie heeft weer heel wat in de aanbieding: trainingspakken (ook voor de senioren een ruim aanbod), losse jasjes en broeken voor groot en klein, voetbal-, zaal- en gymschoenen in vele maten en nog veel meer kleding en schoeisel. Iedereen is welkom. Wel vraagt de organisatie om contant te betalen; een pinautomaat is namelijk niet aanwezig. De opbrengst komt ten goede aan de Rohda jeugd. De kledingbeurs duurt op vrijdag van 17.00 tot 19.30 uur en op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur. Het is overigens ook mogelijk om elke woensdagavond van 17.30 tot 19.00 uur langs te komen op het Rohda complex. Dan wordt er ook schoeisel en kleding aangeboden. Bovendien liggen daar dan ook de verloren spullen.

Lees ook

Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer 60 jaar getrouwd

RAALTE – Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer uit Raalte vierden op zondag 17 oktober hun 60-jarig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.