Home / Algemeen / Kinderen mogen beroepskeuze-app maken in de bieb

Kinderen mogen beroepskeuze-app maken in de bieb

RAALTE – ‘Worden wat je wil!’ is dit jaar het thema van de Kinderboekenweek. In de Bibliotheek in Raalte kunnen kinderen van 7 tot 14 jaar op woensdag 27 oktober die vraag zelf beantwoorden door een app te ontwikkelen. Aan de hand van een storyboard gaan de deelnemers eerst stapsgewijs de pagina’s van hun beroepskeuze-app ontwerpen. Daarna maken ze van het ontwerp een echt werkende app! Aanvang is om 15.00 uur. Inschrijven kan via www.bibliotheeksalland.nl/bka. Meedoen is gratis, maar inschrijven is wel echt nodig. Er kunnen acht kinderen meedoen. Het gaat om een activiteit in het kader van Bieb, Bits & Bots.

Lees ook

Geen gala-avond, maar galamiddag van Weteringzotten

BOSKAMP – Carnavalsvereniging De Weteringzotten uit de Boskamp houdt goede moed. De eerder aangekondigde gala-avond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.