Inschrijving voor Diepe Hel Holterbergloop nog mogelijk

NIJVERDAL – Op zaterdag 30 en zondag 31 oktober vindt de 33-ste editie van de Diepe Hel Holterbergloop plaats. Het programma bestaat uit de Sans-Online 6 km Nightrun op zaterdag 30 oktober en de Hemink 10 kilometer, VolkersWessels halve marathon, G-loop 400 meter en Rabo Kidsrun op zondag op 31 oktober. Daarnaast is het ook nog mogelijk om je in te schrijven voor de ZorgSaam wandeltocht van 10 of 20 kilometer op zondag. De Night Run op zaterdag begint om 20.30 uur. Op het programma staat ook een vuurwerkshow en een afterparty. De start van de wandeltochten op zondag is tussen 7.00 en 7.30 uur. Het is ook mogelijk om de wandeling te combineren met een ontbijt. De start en finish is dit jaar vanaf het Henri Dunantplein te Nijverdal. Inschrijving is mogelijk tot 26 oktober 23.59 uur. Voor meer informatie en opgave zie staging2.diepehelholterbergloop.nl.

Foto: organisatie Diepe Hel Holterbergloop

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.