Home / Algemeen / Infobijeenkomst over proces N35

Infobijeenkomst over proces N35

RAALTE – Op dinsdag 26 oktober presenteren het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, de provincie Overijssel en de gemeenten Dalfsen, Raalte en Hellendoorn een online informatiebijeenkomst over de verkenningsfase in het proces voor de N35. Geïnteresseerden zijn welkom om hieraan deel te nemen. Eind 2020 hebben het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en provincie Overijssel afgesproken dat er een verkenning wordt gestart naar een lange termijn-aanpak voor de N35. Het betreft het gebied tussen Wijthmen (omgeving van de Koelmansstraat) en Nijverdal (tot de Salland Twente Tunnel). De online informatiebijeenkomst gaat over de voorbereidingen voor de eerste stap in de verkenning, namelijk de te onderzoeken alternatieven en maatregelen en het toekomstige werkproces. Uiteraard is er ook gelegenheid om vragen te stellen.

www.raalte.nl/bijeenkomst-n35

Lees ook

Praktijk Oase-Salland van start in Wijhe

WIJHE – Per 1 februari opent Praktijk Oase-Salland de deuren in Wijhe. De praktijk richt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.