Infoavond D66 en GroenLinks over klimaatdoelen

RAALTE – Op vrijdag 5 november houden D66 Raalte en GroenLinks Raalte een avond om Raalte sneller klimaatneutraal te krijgen. Deze avond in het Hoftheater staat in het teken van de Nationale Klimaatweek. Centraal staan de vragen: ‘Hoe word ik klimaatneutraal’ en ‘Wat levert dat op’. Nederland bungelt op allerlei duurzame lijstjes steeds onderaan. Het is tijd dat daar lokaal wat aan gebeurt, zo vinden de twee partijen. Tijdens de bijeenkomst krijgen bezoekers meer informatie over het isoleren van woningen, warmtepompen, lokaal verbouwd voedsel, het vergroenen van de tuin en deelauto’s. Verder zijn er sprekers van de Universiteit Utrecht die vertellen over innovatieve, duurzame technieken in de woningbouw en voedselproductie. Belangstellenden kunnen een ticket verkrijgen via: duurzaamraalte@gmail.com. Inloop vanaf 19.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.