In één avond wegwijs in lokale politiek

RAALTE – In één avond kennismaken met lokale politiek? Het kan! BurgerBelangen organiseert een compact programma voor inwoners van de gemeente Raalte met belangstelling voor (lokale) politiek. Belangstellenden kunnen kiezen uit de avonden: maandag 25 oktober, dinsdag 26 oktober en woensdag 3 november. De deelnemers krijgen dan informatie over de taken, rollen en werkwijze van de gemeenteraad, fracties, het college van B&W, inclusief de onderlinge dynamiek. Uitgangspunt is de dagelijkse praktijk: wat zijn de momenten van invloed, hoe komen besluiten tot stand, hoeveel tijd kost het en hoe kun je als inwoner/raadslid je doelen bereiken. De avonden zijn bij uitstek geschikt voor inwoners van de gemeente Raalte met interesse in lokale politiek, maar die nog zoekend zijn naar een invulling die het beste bij hen past. Deelname is gratis. Zowel leden (van BurgerBelangen) als niet-leden kunnen aanhaken. Aanvang is telkens om 19.30 uur (eindtijd 22.00 uur). Voor opgave of meer informatie mail naar: ben.nijboer@hotmail.com of bel 06-38073565.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.