Herfstwandeling van De Laarman

LUTTENBERG – Museum De Laarman in Luttenberg presenteert in het weekend van zaterdag 9 en zondag 10 oktober een herfstwandeling. Er zijn vier routes uitgezet: 5, 10, 15 en 20 km. De routes voeren elk jaar door een ander gebied en zoveel mogelijk over landelijke paden, door de bossen en natuurgebieden. Onderweg is er een rustpunt met koffie/thee/soep of een broodje. Starten is mogelijk vanaf 9.00 uur. De deelnemers aan de beide langste afstanden kunnen tot uiterlijk 11.00 uur aan de wandeling beginnen; die aan de 10 km tot 12.00 uur en aan de 5 km tot 13.00 uur. Vanwege de coronamaatregelen moeten alle deelnemers bij de start een coronatoegangsbewijs laten zien. De deelnamekosten bedragen 5 euro; kinderen tot 12 jaar onder begeleiding gratis. Honden mogen niet mee. Meer informatie: staging2.delaarman.nl of Facebook.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.