Herfstmarkt op de Oorsprong

SCHALKHAAR – De Oorsprong in Schalkhaar presenteert op zondag 10 oktober een Herfstmarkt. Na de Zomermarkt van juni, die gezien de coronamaatregelen nog beperkt van opzet was, volgt er nu weer een (bijna) volledige markt. De focus van de markt ligt zoals altijd op streekproducten. Zo zijn er producten uit de moestuin van de Oorsprong en het voedselbos. En wat te denken van de kruidenmixen van Hermie’s Herbs. Verder kunnen de bezoekers rondkijken bij Iessel Cider. Deze ciderij is begin september neergestreken op de Oorsprong. Bezoekers kunnen ook zelf appels meenemen. Voor elke 10 kilo krijgen ze één fles cider van een halve liter terug. Daarnaast kunnen de bezoekers zich inschrijven voor de inkoopcoöperatie. Dat betekent dat ze biologische streekproducten kunnen inkopen tegen zeer schappelijke prijzen. Verder is ook het terras van Brasserie Pa & Ma geopend.
De Oorsprong is te vinden aan de Spanjaardsdijk 68 in Schalkhaar. De Herfstmarkt duurt van 11.00 tot 17.00 uur. De entree is gratis; parkeren ook.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.