Home / Algemeen / Heino Vocaal wil kinderkoor voor kerstproject

Heino Vocaal wil kinderkoor voor kerstproject

HEINO – Heino Vocaal wil een kinderkoor samenstellen voor de uitvoeringen van het ‘Festival of Lessons and Carols’ op de zondagen 28 november en 12 december in de Nicolaaskerk in Heino en de Nicolaaskerk in Wijhe. Alle kinderen van 5 tot en met 12 jaar die van zingen houden kunnen meedoen. Er zijn vijf repetities gepland, telkens op zaterdagmiddag in ‘t Langhuus. De eerste is op 30 oktober (14.30-15.30 uur). Aanmelding voor 16 oktober via carienduursema@gmail.com of bel Carien: 0570-865417. Na opgave volgt meer informatie.

Lees ook

Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer 60 jaar getrouwd

RAALTE – Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer uit Raalte vierden op zondag 17 oktober hun 60-jarig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.