Heel Lemelerveld bakt voor Unicef

LEMELERVELD/LEMELE – Unicef Lemelerveld/Lemele bestaat 40 jaar en dat wordt op zaterdag 23 oktober gevierd met de actie ‘Heel Lemelerveld bakt voor Unicef’. Aan jong en oud uit Lemelerveld en Lemele wordt gevraagd om een taart, cake of cupcakes te bakken en die die dag tegen 10.00 uur naar het Kroonplein te brengen (voor één dag omgetoverd tot Unicefplein). Daarvoor krijgt iedere bakker een unieke ‘Unichef’-koksmuts. Iedereen is vervolgens tussen 10.00 en 14.00 uur welkom om deze taarten te kopen. Om op het plein op te eten, te delen met buren, vrienden en familie of bewoners van het Anker en Brugstede of welke zorglocatie dan ook te verrassen met een lekkernij. Ook mensen die elders wonen, kunnen aanhaken bij de actie. Op het plein wordt bovendien gezorgd voor een groot kinderrechtenspel en zijn er virtual reality-brillen om te kijken naar het werk van Unicef. “We gaan vieren dat de inwoners van Lemelerveld/Lemele ons, de vrijwilligers van Unicef, al 40 jaar helpen om kinderen wereldwijd betere kansen op een gezond en veilig leven te geven”, zo meldt de organisatie. Aanmelding voor de bakactie kan via uniceflemelerveld@hotmail.com of mob. 06-25224012.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.