Hans Kamphuis tijdelijk wethouder Olst-Wijhe

OLST/WIJHE – Hans Kamphuis, nu nog raadslid namens het CDA, is aangewezen als tijdelijke vervanger van wethouder Herman Engberink. Die laatste is al langere tijd ziek. In de raadsvergadering van 25 oktober zal de gemeenteraad Kamphuis formeel benoemen.

De nieuwe wethouder gaat de portefeuilles maatschappelijke ondersteuning, werk en inkomen en ruimtelijke ordening behartigen. De portefeuilles introductie Omgevingswet en vitaal platteland gaan naar collega-wethouder Hans Olthof. Het project Noordmanshoek was al tijdelijk overgenomen door Marcel Blind en hij blijft dat ook houden.
Kamphuis is vanaf 2010 lid van de gemeenteraad van Olst-Wijhe. Daarvoor, van 1996 tot 2001, was hij ook raadslid in de toenmalige gemeente Wijhe. “Ik voel me verantwoordelijk voor het sociaal domein. Dit heeft ook als raadslid altijd mijn aandacht gehad. Daar ligt dan ook een belangrijke motivatie om deze tijdelijke functie uit te voeren. Als wethouder sociale zaken en ruimtelijk ordening is nog veel te doen en daar ga ik graag mee aan de slag.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.