Gezinszondag van parochie H. Kruis

RAALTE – Parochie H. Kruis houdt op zondag 17 oktober weer een gezinszondag. Deze dag is voor alle gezinnen in de parochie. Het programma begint om 10.30 uur met een eucharistieviering in de basiliek van de H. Kruisverheffing in Raalte. Tijdens deze viering kunnen de kinderen ook meehelpen in de liturgie, bijvoorbeeld door iets voor te lezen of de misdienaars te helpen bij het bereiden van het altaar. Na de viering is er een gezamenlijke lunch voor ouders en kinderen. Een goed moment om elkaar te leren kennen en voor de kinderen om met elkaar te spelen. In spelvorm is er vervolgens aandacht voor aspecten van het geloof. De bijeenkomst duurt tot ongeveer 13.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.