Home / Algemeen / Geen Anton Pieck Winterfestijn, wel enkele activiteiten

Geen Anton Pieck Winterfestijn, wel enkele activiteiten

OLST – Het Anton Pieck Winterfestijn in Olst gaat dit jaar in verband met de coronamaatregelen niet door. Althans niet in traditionele vorm. In samenwerking met de winkeliers zijn enkele activiteiten bedacht die voor iedereen toegankelijk zijn.

Zo is er op zaterdag 11 december een Anton Pieck speurtocht langs de etalages in het centrum. Overal zijn letters verstopt. Die vormen samen een woord. Deelnameformulieren kunnen die dag vanaf 10.00 uur worden opgehaald bij de winkeliers en moeten om 16.00 uur weer zijn ingeleverd. Er zijn diverse prijzen te winnen. Verder zijn er die dag diverse speciale aanbiedingen bij de winkeliers.
Daarnaast is er nog een tekenwedstrijd in het teken van Anton Pieck. Jong en oud kan meedoen. De tekening moet een fantasierijke wereld weergeven en geïnspireerd zijn door het werk van Pieck. Zie voor inspiratie www.antonpieckmuseum.nl/anton-pieck/anton-pieck-zijn-werk/. De tekening moet uiterlijk 30 november (voorzien van naam, telefoonnummer en leeftijd) worden ingeleverd bij Boekhandel Korten (Aaldert Geertstraat 19), Optiek Monique (Aaldert Geertstraat 48) of Beautyleen (Hendrik Droststraat 44). De tekeningen zijn op zaterdag 11 december te zien in de etalages van de deelnemende winkeliers. Een samengestelde jury van winkeliers en de projectleiders van het Anton Pieck Winterfestijn beoordeelt de inzendingen. De winnende tekening wordt afgedrukt op een taart. Daarnaast stellen de deelnemende winkeliers ook een aantal prijzen ter beschikking.

Lees ook

Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer 60 jaar getrouwd

RAALTE – Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer uit Raalte vierden op zondag 17 oktober hun 60-jarig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.