Gala-avond Weteringzotten in nieuw jasje

BOSKAMP – Carnavalsvereniging De Weteringzotten uit Boskamp heeft besloten om haar jaarlijkse gala-avond, dit jaar op zaterdag 13 november, in een nieuw jasje te steken. De vereniging kiest ditmaal voor een nieuwe locatie: Eetcafé Boskamp. Even voor de duidelijkheid: dat geldt alleen voor de gala-avond, Café Ruimzicht blijft de residentie voor de andere activiteiten van de vereniging. Het thema van de gala-avond is ‘Back to the future’.

“Het carnavalsweekend is de afgelopen jaren tot ongekende hoogte gegroeid met een spetterend carnavalsfeest in Café Ruimzicht”, zo laat het bestuur van de vereniging weten. “Daarentegen zagen wij juist een afname in de belangstelling voor de gala-avond. Vanuit diverse kanten kregen wij te horen dat de opzet met de zaal zich niet leende voor een gezellige gala-avond. Wij als bestuur hadden dit ook geconstateerd. Wij zijn samen met onze residentie op zoek gegaan naar een alternatief. Binnen de mogelijkheden van residentie Café Ruimzicht zagen wij deze oplossing niet. We hebben vervolgens na overleg met de residentie besloten om elders een locatie voor de gala-avond te zoeken. Die hebben wij gevonden bij de andere Boskampse horecagelegenheid: Eetcafé Boskamp. De uitgestrekte zaal verleent zich perfect voor een gala-avond en ons toekomstbeeld. Dit past ook helemaal binnen onze visie: ‘Carnaval is van én voor de Boskamp’.”
Het galafeest is bedoeld voor jong en oud. En natuurlijk hebben de carnavalisten er zin in. ““Na anderhalf jaar mag het eindelijk weer: lekker lallen, hangen, ouwehoeren en in de polonaise lopen met iedereen, wij kijken er al naar uit.”
Het programma begint al om 16.00 uur. Naast dat de nieuwe hoogheid en adjudant(e) uit de toverhoed komen, wordt ditmaal ook de jeugdraad met de nieuwe jeugdprins(es) en adjudant(e) gekozen. Het exacte programma volgt later. De entree is gratis. Aan de bezoekers wordt wel om een coronatoegangsbewijs gevraagd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.