Home / Algemeen / Excursie in teken werkzaamheden op Lemelerberg

Excursie in teken werkzaamheden op Lemelerberg

DALFSEN – Landschap Overijssel houdt op vrijdag 29 oktober een speciale Natura 2000-excursie voor belangstellenden uit de omgeving over de Lemelerberg. In het natuurgebied worden momenteel werkzaamheden uitgevoerd. Op verschillende plekken maakt bos plaats voor een afwisselend heidelandschap met jeneverbes, bomen, hakhout en stuifzand. De excursie begint ’s middags om 15.30 uur en duurt circa anderhalf uur. Wandelschoenen of stevige laarzen zijn aan te raden. Een verrekijker meenemen kan leuk zijn! Voor het vertrek lichten terreinbeheerder Hans Dijkstra en projectmanager Natura 2000 Lemelerberg Rien Heerdink de (aanpak van de) werkzaamheden toe. Tijdens de uitleg en natuurlijk ook tijdens de wandeling is er volop gelegenheid voor het stellen van vragen.
Er is plaats voor 25 deelnemers. Bij meer belangstelling organiseert Landschap Overijssel extra excursies. Aanmelden kan via www.landschapoverijssel.nl. Aan de wandeling zijn geen kosten verbonden.

Lees ook

‘Geen zonnepanelen, maar een landgoed’

Ambitieus rood-voor-roodplan moet zorgen voor twaalf woningen en extra natuur aan Hondemotsweg RAALTE/SCHALKHAAR – Alle …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.