Den Alerdinckloop met prachtig herfstweer

LAAG ZUTHEM – Runningclub RCL hield afgelopen zondag de jDen Alerdinckloop. Vorige jaar kon het evenement helaas niet doorgaan, maar des te enthousiaster waren de lopers dat het dit jaar wel weer kon. Op het terrein rondom Havezathe Den Alerdinck kon er onder prachtige omstandigheden gelopen worden. Er werd begonnen met de loop voor de jongste jeugd, de 500 meter. Bij de meisjes won Esmee Lugtenberg; bij de jongens Mathijs Roodvoets. Daarna volgde de 5 kilometer. Bij de dames won Petra Haarman, bij de heren Leon de Ruijter. Tessa Harbrink zette bij de dames de 10 kilometer op haar naam; Ralph Schepers won bij de heren. Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.