Dag van de Dialoog bij Landstede MBO

RAALTE – ‘Wat betekent contact voor jou?’ Die vraag staat tijdens de Dag van de Dialoog op maandag 8 november centraal bij Landstede MBO in Raalte. Tijdens deze dag kunnen inwoners van Raalte onder leiding van een dialoogbegeleider in gesprek over het thema contact. “Het woord contact heeft ontzettend veel definities”, vertelt Renée Mensink, medeorganisator van de Dag van de Dialoog. “We zoeken onder begeleiding van een dialoogbegeleider met elkaar de diepte van het thema op. Voor elke deelnemer is er een gratis maaltijd en belooft het een mooie avond vol met verbazing, ontroering en boeiende verhalen te worden.” Het programma duurt van 17.00 tot 20.00 uur. Aanmelden kan tot 30 oktober bij Paula Bloo via hpbloo@landstede.nl of tel. 088 – 850 82 21.

1 REACTIE

  1. In de omloop van het MAC3PARK stadion van PEC Zwolle zijn vele mooie wandschilderingen te zien. Op deze afbeeldingen, aangebracht met graffiti, staan historische gebeurtenissen van de club weergegeven. Zo zijn er schilderingen zichtbaar van de oprichting, de kampioenschappen en de successen van het jaar 2014. In samenwerking met studenten van Landstede MBO zijn deze afbeeldingen de afgelopen periode voorzien van een QR-code. Middels deze code kom je terecht op een apart gedeelte van de website, alwaar de verhalen achter de afbeeldingen te lezen zijn. Een unieke manier waarop de historie van de club tot leven komt. Zwolle – Met het bloemrijke verslag over haar indrukwekkende stage in het Spaanse Pilar de la Horadada heeft vierdejaars student verpleegkunde Daisy Brinks de derde prijs in de landelijke strijd om de Mobility Award gewonnen. Deze prijs is ingesteld door het Europese subsidieprogramma voor onderwijs, jeugd en sport Erasmus+. Daisy werd door jury en stemmers gekozen tot een van de drie beste verslagenschrijfsters.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.