Home / Algemeen / Dag van de Dialoog bij Landstede MBO

Dag van de Dialoog bij Landstede MBO

RAALTE – In de aankondiging van de Dag van de Dialoog op maandag 8 november bij Landstede MBO die we vorige week plaatsten, is een kleine fout geslopen in het e-mailadres voor opgave. Aanmelden kan tot 30 oktober bij Paula Bloo via pbloo@landstede.nl of tel. 088 – 850 82 21.Tijdens de dag kunnen inwoners van Raalte onder leiding van een dialoogbegeleider in gesprek over het thema contact. “Het woord contact heeft ontzettend veel definities”, vertelt Renée Mensink, medeorganisator van de Dag van de Dialoog. “We zoeken onder begeleiding van een dialoogbegeleider met elkaar de diepte van het thema op. Voor elke deelnemer is er een gratis maaltijd en belooft het een mooie avond vol met verbazing, ontroering en boeiende verhalen te worden.” Het programma duurt van 17.00 tot 20.00 uur.

Lees ook

Parentshouse in Raalte krijgt definitieve status

RAALTE – Het Parentshouse in Raalte blijft. Het Raalter college van B&W heeft besloten om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.