Cultureel Café Heino bestaat 10 jaar

RAALTE/HEINO – Dinsdagmiddag 5 oktober is na een pauze van anderhalf jaar het Cultureel Café Heino weer opgestart. Tijdens de coronalockdowns is het tienjarig bestaan van het Cultureel Café stilletjes voorbijgegaan, maar dat wordt dit seizoen dubbel en dwars ingehaald met programma vol activiteiten.

Het eerstvolgende Cultureel Café Heino op dinsdag 2 november staat in het teken van de schilder Pieter Bruegel. In zijn lezing ‘In de krochten van Bruegel’ vertelt kunsthistoricus en schilder Han van Hagen alles over het werk en de werkwijze van de oude meester.
Het Cultureel Café Heino is een jaarlijkse cyclus van culturele activiteiten die worden gehouden in of vanuit de Bibliotheek Salland, vestiging Heino. Theater, schilderkunst, muziek, architectuur – de lezingen spelen in op de brede belangstelling voor kunst en cultuur bij het vaste publiek en alle andere belangstellenden. Van oktober tot en met maart is er elke eerste dinsdag van de maand een activiteit in de bibliotheek in Heino. Belangstellenden voor de activiteiten worden op de hoogte gehouden via een e-maillijst en in berichtgeving via de Bibliotheek Salland.

staging2.bibliotheeksalland.nl/cch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.