Coöperatie Welsum Duurzaam op zoek naar deelnemers

WELSUM – Coöperatie Welsum Duurzaam houdt op donderdag 4 november een voorlichtingsavond in dorpshuis de Bongerd. De coöperatie wil twee grote daken van landbouwschuren vol leggen met zonnepanelen. Daartoe is de SCE-subsidie (Subsidie Coöperatieve Energie) inmiddels binnen. Inwoners van Welsum en omgeving kunnen hierbij participeren door te investeren in een aantal zonnepanelen. Ze bepalen zelf in hoeveel. Elk jaar ontvangen de deelnemers dan geld vanuit de stroomopbrengst. Volgens de coöperatie is de investering na acht jaar terugverdiend. De opbrengst daarna is winst. De looptijd van het project is 15 jaar. Iedereen die woont in de postcodegebieden 7396, 7397, 7431, 8121, 8161, 8167, 8181, 8194 of 8196 kan aanhaken. Voor aanmelding voor de voorlichtingsavond mail naar welsumduurzaam@gmail.com (vermeld daarbij naam, telefoonnummer en adresgegevens). Aanvang is om 20.00 uur; inloop vanaf 19.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.