COOL24 viert 15-jarig bestaan met gratis concert

RAALTE – COOL24 uit Raalte viert op zaterdag 6 november het 15-jarig bestaan met een gratis concert in Bar & Brasserie Zwakenberg in Raalte. “Het moet een knalfeest worden met alleen maar topnummers”, zegt Raymond Schrijver, voorzitter van COOl24.

De band bestaat uit 24 leden, waarbij de zang- en ritmesectie worden ondersteund en soms worden weggeblazen door wel zestien blazers (saxofonisten, trombonisten en trompettisten). De band speelt veelal nummers uit de Top 2000, maar dan anders. Schrijver: “Alle discostampers en soullegendes komen voorbij, waarbij we een flink aantal nieuwe arrangementen hebben laten schrijven speciaal voor zo’n grote band als die van ons. Wij staan erom bekend dat we een feestje kunnen bouwen. Maar dan niet alleen voor de mensen in de zaal. Ook op het podium willen we van elk optreden een feest maken. De laatste jaren hebben we regelmatig op besloten feesten mogen optreden, dus op 6 november organiseren we een gratis feest zodat iedereen ons kan komen zien, horen en ervaren!”
Ook de stevige rock wordt ditmaal niet geschuwd. DJ Wesley verzorgt de muziek in de pauzes. De entree is gratis. Wel staat er een bus voor een vrije gift. Aanvang is om 20.30 uur. Het programma eindigt rond 0.00 uur, conform de dan geldende coronaregels.

Foto: COOL24 in actie in het Hoftheater met als gastzangeressen Suzanne en Monique Klemann (van Loïs Lane).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.