Home / Algemeen / Concert van Lisa Franken in Nicolaaskerk Wijhe

Concert van Lisa Franken in Nicolaaskerk Wijhe

WIJHE – Lisa Franken verzorgt op zondag 10 oktober een concert op vleugel en cello in de Nicolaaskerk in Wijhe. Ze brengt werken van Bach, Cassado, Mendelssohn Bartholdy en Albeniz ten gehore; zowel klassieke als hedendaagse muziek.

Lisa won voor haar piano- en haar cellospel talrijke prijzen op internationale concoursen in zowel solo- als kamermuziek. Sinds 1999 is zij met beide instrumenten actief als soliste (ook met orkest) en als kamermusicus. Als soliste trad Lisa op in diverse West-Europese steden en in Rusland.
Aanvang is om 15.00 uur. De deuren zijn vanaf 14.30 uur geopend. Het concert duurt ongeveer een uur. De entree is gratis. Wel is er na afloop een collecte bij de uitgang. Zie ook www.vriendennicolaas.nl.

Lees ook

Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer 60 jaar getrouwd

RAALTE – Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer uit Raalte vierden op zondag 17 oktober hun 60-jarig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.