Concert van Lisa Franken in Nicolaaskerk Wijhe

WIJHE – Lisa Franken verzorgt op zondag 10 oktober een concert op vleugel en cello in de Nicolaaskerk in Wijhe. Ze brengt werken van Bach, Cassado, Mendelssohn Bartholdy en Albeniz ten gehore; zowel klassieke als hedendaagse muziek.

Lisa won voor haar piano- en haar cellospel talrijke prijzen op internationale concoursen in zowel solo- als kamermuziek. Sinds 1999 is zij met beide instrumenten actief als soliste (ook met orkest) en als kamermusicus. Als soliste trad Lisa op in diverse West-Europese steden en in Rusland.
Aanvang is om 15.00 uur. De deuren zijn vanaf 14.30 uur geopend. Het concert duurt ongeveer een uur. De entree is gratis. Wel is er na afloop een collecte bij de uitgang. Zie ook staging2.vriendennicolaas.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.