Coen Vermeltfoort wint Ster van Zwolle

ZWOLLE – Coen Vermeltfoort heeft afgelopen zaterdag de Ster van Zwolle op zijn naam gezet. De wielrenwedstrijd trok die dag weer door Salland. Het draaide uiteindelijk uit op een sprint. Daarbij bleef Vermeltfoort Tim van Dijke net voor. Er moest een finishfoto aan te pas komen om de winnaar te bepalen. Elmar Reinders eindigde als nummer drie. Een eervolle vermelding was er voor Tim Marsman uit Hattem. Hij won de ereprijs Fedor den Hartog voor de grootste strijdlust. Hij ging al vlot in de wedstrijd in zijn eentje op avontuur en reed in de eerste zeventig minuten bijna drie minuten voorsprong bij elkaar, totdat twee andere renners aan wisten te sluiten. In totaal verschenen 122 wielrenners aan de start; 35 vielen uit. Fotografe Annet van Raalten schoot dit plaatje op de Lemelerberg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.