Bridgecursus voor beginners

WIJHE – Bridgeclub Wijhe biedt vanaf woensdag 13 oktober een bridgecursus voor beginners aan. Die bestaat uit twaalf lessen die elke woensdagmiddag vanaf 13.45 uur worden gegeven in ‘t SPOC in Wijhe. Doel van de cursus is om de cursist zo snel mogelijk de grondbeginselen van het bridgen bij te brengen zodat hij/zij zo snel mogelijk thuis of in clubverband kan spelen. Deelname kost 70 euro inclusief lesmateriaal (waaronder het boekje ‘Bridge in een flits’ deel 1 van Berry Westra). Daarna is nog individuele begeleiding mogelijk op woensdagmiddag. Voor nadere informatie en aanmelding neem contact op met Jan Willems, tel. 0570-522794, e-mail: willemsjwfm@hotmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.