Home / Algemeen / Bridgecursus voor beginners

Bridgecursus voor beginners

WIJHE – Bridgeclub Wijhe biedt vanaf woensdag 13 oktober een bridgecursus voor beginners aan. Die bestaat uit twaalf lessen die elke woensdagmiddag vanaf 13.45 uur worden gegeven in ‘t SPOC in Wijhe. Doel van de cursus is om de cursist zo snel mogelijk de grondbeginselen van het bridgen bij te brengen zodat hij/zij zo snel mogelijk thuis of in clubverband kan spelen. Deelname kost 70 euro inclusief lesmateriaal (waaronder het boekje ‘Bridge in een flits’ deel 1 van Berry Westra). Daarna is nog individuele begeleiding mogelijk op woensdagmiddag. Voor nadere informatie en aanmelding neem contact op met Jan Willems, tel. 0570-522794, e-mail: willemsjwfm@hotmail.com.

Lees ook

Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer 60 jaar getrouwd

RAALTE – Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer uit Raalte vierden op zondag 17 oktober hun 60-jarig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.