Home / Algemeen / Brandweer op zoek naar nieuwe vrijwillige leden

Brandweer op zoek naar nieuwe vrijwillige leden

ZWOLLE – Brandweer IJsselland is weer op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Vorige week is de campagne #watdoejijover4minuten gestart. Tot en met 26 november kan iedereen solliciteren naar de functie van brandweervrijwilliger voor een brandweerpost in de buurt.

Brandweer IJsselland zoekt onder andere vrijwilligers voor de posten Dalfsen, Deventer, Diepenveen, Heeten, Heino, Luttenberg, Olst, Ommen, Raalte, Welsum, Wesepe en Wijhe.
“Het brandweervak is veelzijdig”, zo meldt de Brandweer IJsselland. “In slechts een paar minuten tijd kan de dag van een brandweervrijwilliger er compleet anders uitzien. Werken bij de brandweer brengt actie, uitdaging en afwisseling in je leven. Je laat al het werk vallen, want iedere seconde telt en jij bent degene die het verschil kan maken.”
De brandweer houdt ook een aantal informatieavonden. Daar wordt meer informatie gegeven over het traject om vrijwilliger te worden, zowel over de selectie als de opleiding. Maar ook over wat het betekent om vrijwilliger te zijn. De informatieavonden starten om 19.30 uur en duren tot ongeveer 21.30 uur. Ook in deze regio zijn er twee: op woensdag 10 november in de kazerne van Raalte en op donderdag 11 november in de kazerne van Ommen.

www.brandweer.nl/ijsselland/werken-bij/

Lees ook

‘Geen zonnepanelen, maar een landgoed’

Ambitieus rood-voor-roodplan moet zorgen voor twaalf woningen en extra natuur aan Hondemotsweg RAALTE/SCHALKHAAR – Alle …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.