Bloembollen poten in Olst

OLST – Eetbaar Olst-Wijhe gaat op zaterdag 30 oktober duizend biologische bloembollen poten op het terrein van het voedselbos ten zuiden van Olst. In december 2018 werden daar op initiatief van de Overijsselse jongerenafdeling van de Partij van de Dieren al duizend bloembollen gepoot, maar nu zijn, opnieuw op initiatief van de jongerenafdeling, andere delen van het terrein aan de beurt. Bovendien gaat die dag een aantal toekomstige bewoners van de nieuwe natuurinclusieve wijk Olstergaard bollen planten. Er komt dus actie op twee locaties. De aftrap is gezamenlijk. Vrijwilligers die willen helpen zijn welkom. Denk aan geschikte kleding zoals laarzen en handschoenen; eigen tuingereedschap is handig, net als een fles water. Inloop vanaf 9.30 uur bij het Middenhuis, middenin de Aardehuis-wijk aan de Rietgors in Olst. Vanaf 10.00 uur gaan de handen uit de mouwen. Rond 13.00 uur moeten de werkzaamheden zijn afgerond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.