Home / Algemeen / Bingoavond in Elckerlyc

Bingoavond in Elckerlyc

LUTTENBERG – De activiteitencommissie van Elckerlyc in Luttenberg pakt de draad weer op. Op dinsdag 2 november vindt er voor het eerst in tijden weer een bingoavond plaats in het dorpshuis. De deelnamekosten bedragen 6 euro per plankje. Er zijn diverse geldprijzen. De zaal is geopend vanaf 19.30 uur. De ballen gaan rollen om 20.00 uur. Het eerste kopje koffie/thee is gratis. Opgave is niet nodig. Ook een QR-code of ander coronatoegangsbewijs niet.

Lees ook

Geen gala-avond, maar galamiddag van Weteringzotten

BOSKAMP – Carnavalsvereniging De Weteringzotten uit de Boskamp houdt goede moed. De eerder aangekondigde gala-avond …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.