Home / Algemeen / Bingoavond in Dorpshuus

Bingoavond in Dorpshuus

HEINO – In het Dorpshuus in Heino vindt op donderdag 21 oktober weer een bingoavond plaats. De kaarten voor de avond kosten 10 euro. Daarvoor mogen de deelnemers negen rondes meespelen en krijgen ze een kop koffie of thee. Daarnaast is er een superronde met extra veel prijzen. Daarvoor betalen de deelnemers 2,50 euro extra. Ook staat er een verloting op het programma. De opbrengst daarvan is bestemd voor de carnavalsgroepen uit het dorp. Deelname daaraan is niet verplicht. Aanvang is om 20.00 uur; de zaal is geopend vanaf 19.00 uur.

Lees ook

Bedtextiel en cadeaushop bij Bos Bedden

(Advertorial) NIEUWLEUSEN – Bij Bos Bedden in Nieuwleusen is de voorkant van de winkel helemaal …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.