Home / Algemeen / Bijna honderd deelnemers aan scholierencrossloop AV Salland

Bijna honderd deelnemers aan scholierencrossloop AV Salland

RAALTE – Bijna honderd kinderen hebben vorige week woensdag meegedaan aan de jaarlijkse scholierencrossloop van AV Salland. De kinderen van groep 3 en 4 liepen ieder 500 meter; die van groep 5 en 6 1 km en die van groep 7 en 8 2 km. Dit alles onder toeziend oog van veel ouders en grootouders.

Na een warming-up, kon groep 3 van start. Tijdens een heftige bui werd er gestreden voor het podium. Bij de meisjes werd Isa Schrijver eerste; Lieke Rijns tweede en Lauren Oostkamp derde. Bij de jongens ging de winst naar Dillen Fokkink; Roan Meulman werd tweede en Saleem Chaniby derde.
Bij groep 4 werd Floor Reinders eerste bij de meisjes, gevolgd door Noa Kingma (tweede) en Fleur Nijenkamp (derde). Bij de jongens werd Sepp Holterman eerste; Figo Beuwer tweede en Ties Logtenberg derde.
Bij groep 5/6 ging de winst bij de meisjes naar Jade Hutten; Famke Duteweerd werd tweede en Suzette van Dijk derde. Bij de jongens won Rayan Eyasu de eerste prijs, gevolgd door Tijmen van Dijk (tweede) en Finn ten Broeke (derde).
Bij groep 7/8 werd Halina Tuten eerste, gevolgd door Phebe Olde Bekking (tweede) en Joena Klanke (derde). Bij de jongens kwamen Boaz Veneman en Bram Reinders tegelijk over de finish. Raf Kluin werd derde.
Alle deelnemers kregen een vaantje. De Korenbloem kreeg de schoolbeker voor de beste prestaties over alle wedstrijden. Tijdens de prijsuitreiking brak de zon door. Zo kwam er een zonnig einde aan een sportieve middag op het terrein van AV Salland.

Lees ook

Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer 60 jaar getrouwd

RAALTE – Herman en Bertha Schiphorst-Brouwer uit Raalte vierden op zondag 17 oktober hun 60-jarig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.