Bijeenkomst over fietsmobiliteit in Noordwest Raalte

RAALTE – Knoopbelang Noordwest Raalte houdt op zaterdag 23 oktober een themabijeenkomst in het Hoftheater. Centraal staat de fietsmobiliteit in Noordwest Raalte. “Natuurlijk wil iedereen een veilige ontsluiting naar de mooie voorzieningen die Raalte en Overijssel bieden op het gebied van sport, zorg, cultuur, horeca en detailhandel. Veilig, zonder omwegen, fietsen naar school, werk, Heino of Zwolle. Maar hoe past dit in het beeld van de ontwikkelingen rondom de N35”, zo vragen de leden van de belangengroep, die onder andere pleiten voor een veilige fietsoversteek bij Kruispunt Bos, zich af. Tijdens de bijeenkomst gaan lokale politici, VVN, Fietsersbond en buurtbewoners met elkaar in gesprek over de toekomst van fietsmobiliteit en fietsveiligheid rond de recent ontwikkelde en nog in ontwikkeling zijnde wijken Salland II en Franciscushof. Aanvang is om 13.30 uur; inloop (met gratis koffie/thee) vanaf 13.00 uur. Aanmelding vooraf via fietsverbindingraalte@gmail.com. Uiteraard worden tijdens de bijeenkomst de coronamaatregelen in acht genomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.