Bedtextiel en cadeaushop bij Bos Bedden

(Advertorial)

NIEUWLEUSEN – Bij Bos Bedden in Nieuwleusen is de voorkant van de winkel helemaal vernieuwd. De balie is verder naar voren verplaatst, waardoor er een gezellige koffiehoek is ontstaan. Ook vind je hier nu de geheel vernieuwde textielafdeling met bijbehorende cadeaushop.

Met de nieuwe herfstcollectie is de winkel helemaal in herfstsferen gebracht. Mooie warme kleuren zoals bordeauxrood, groen en oranje komen terug in de aankleding en styling van de winkel. Er zijn weer veel nieuwe dessins bijgekomen van Kayori; deze kun je allemaal vinden op de vernieuwde textielafdeling. Met meer dan honderd dessins is er genoeg keuze. Naast dekbedovertrekken vind je hier ook hoeslakens, lakens, kussenslopen, handdoeken en badjassen.
In de nieuwe cadeaushop vind je een ruim assortiment cosmetica en interieurparfums. Het is een beetje als een snoepjeswinkel, maar dan van bedtextiel en cosmetica. In de cadeaushop vind je twee tapbarren. Hier kun je als klant zelf je favoriete geur tappen in een glas naar keuze. Nieuw zijn de Soap Flakes die je zelf kunt scheppen. Je kiest je favoriete geur, pakt een papieren zakje en schept hierin je eigen Soap Flakes. Deze shampoo/zeep wordt duurzaam gemaakt van natuurlijke materialen. Omdat de Soap Flakes minder tot geen toevoegingen bevatten, zijn ze ook nog eens beter voor je huid.
Het Nederlandse merk Kayori is gericht op duurzaamheid. Dit voeren zij door, door gebruik te maken van biologisch katoen, zonder daarbij concessies te doen op de kwaliteit en prijs daarvan. Ook wordt er rekening gehouden met de verpakkingsmaterialen en daarbij wordt dus aanzienlijk minder plastic gebruikt. De zeep, handcrème en bad- en douche crèmes zijn gemaakt van natuurlijke materialen.

Feestdagen

Met de feestdagen in het vooruitzicht, is dit dé plek waar je een mooi cadeau kan halen. Bos Bedden heeft mooie cadeauverpakkingen om van het geven een feestje te maken. Ben je dus op zoek naar een leuk cadeautje? Kom lekker snuffelen in de nieuwe cadeaushop of de textielafdeling. In de nieuwe koffiehoek ben je van harte welkom om een kop koffie of thee te komen drinken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.