Home / Algemeen / Autopuzzeltocht vanaf Laarman

Autopuzzeltocht vanaf Laarman

LUTTENBERG – Museum De Laarman houdt op zondag 31 oktober een autopuzzeltocht door Salland, het Vechtdal en Twente. De route is ongeveer 80 kilometer lang en aan de deelnemers de taak om de route zelf te ontdekken aan de hand van aanwijzingen en opdrachten. Starten kan tussen 10.00 en 13.00 uur vanaf het museum. Onder diegenen die de route goed hebben afgelegd en alle vragen correct hebben beantwoord, wordt een appeltaart verloot. De deelnamekosten bedragen 10 euro per auto. Aanmelding via activiteiten@delaarman.nl. Meer informatie: www.delaarman.nl of Facebook.

Lees ook

Parentshouse in Raalte krijgt definitieve status

RAALTE – Het Parentshouse in Raalte blijft. Het Raalter college van B&W heeft besloten om …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.