Alzheimer Nederland zoekt collectanten in Salland

RAALTE – Alzheimer Nederland is op zoek naar collectanten voor Raalte-dorp, Luttenberg, Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem. Wat Raalte-dorp betreft gaat het specifiek om de wijken Blekkershoek, Drostenkamp, Westdorp en Langkamp. De jaarlijkse collecteweek van Alzheimer Nederland duurt van 7 tot en met 13 november. Ook dit jaar worden alle collectebussen van Alzheimer Nederland voorzien van een iDEAL QR-code. Dit maakt mogelijk dat mensen met hun mobiele telefoon geld kunnen geven. Een goed alternatief voor als er geen kleingeld in huis is. Collectanten worden dit jaar ook in staat gesteld om via Whatsapp mobiel te collecteren; dus vanuit huis. Voor meer informatie en/of aanmelding neem contact op met: Ali Kamping, coördinator in Raalte, Mariënheem en Luttenberg, mob. 06-29318398, mail: alikamping@gmail.com; Tonny Keizer, coördinator in Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem, mob. 06-10704035, mail: tonnykeizer@gmail.com.

staging2.alzheimer-nederland.nl/collecteren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.