Home / Algemeen / Alzheimer Nederland zoekt collectanten in Salland

Alzheimer Nederland zoekt collectanten in Salland

RAALTE – Alzheimer Nederland is op zoek naar collectanten voor Raalte-dorp, Luttenberg, Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem. Wat Raalte-dorp betreft gaat het specifiek om de wijken Blekkershoek, Drostenkamp, Westdorp en Langkamp. De jaarlijkse collecteweek van Alzheimer Nederland duurt van 7 tot en met 13 november. Ook dit jaar worden alle collectebussen van Alzheimer Nederland voorzien van een iDEAL QR-code. Dit maakt mogelijk dat mensen met hun mobiele telefoon geld kunnen geven. Een goed alternatief voor als er geen kleingeld in huis is. Collectanten worden dit jaar ook in staat gesteld om via Whatsapp mobiel te collecteren; dus vanuit huis. Voor meer informatie en/of aanmelding neem contact op met: Ali Kamping, coördinator in Raalte, Mariënheem en Luttenberg, mob. 06-29318398, mail: alikamping@gmail.com; Tonny Keizer, coördinator in Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem, mob. 06-10704035, mail: tonnykeizer@gmail.com.

www.alzheimer-nederland.nl/collecteren

Lees ook

Bedtextiel en cadeaushop bij Bos Bedden

(Advertorial) NIEUWLEUSEN – Bij Bos Bedden in Nieuwleusen is de voorkant van de winkel helemaal …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.