Alternatieve SW4D met versnaperingen onderweg in de herfstvakantie

RAALTE – De uit Coronanood geboren eerste Alternatieve Sallandse Wandelvierdaagse van 2020 heeft met de nieuwe editie in 2021 een waardig opvolger gekregen. Aan het zichtbaar groeiende aantal wandelaars in het Sallandse landschap is duidelijk te zien dat de animo voor wandelen in coronatijd is gegroeid.

“De wandelgidsen gaan als warme broodjes over de toonbank. Wij zijn ook bijzonder blij dat we weer een nieuwe alternatieve manier hebben gevonden om de wandelaars aan ons te blijven binden en te verblijden met vier prachtige nieuwe routes”, aldus voorzitter Jurgen Bruggeman. Al eerder meldde de organisatie van de Sallandse Wandelvierdaagse dat ook in 2021 de échte niet kan plaatsvinden. Desalniettemin heeft de organisatie in de herfstvakantie-wandelweek van 19 tot en met 22 oktober toch nog iets verrassends in petto. Elke dag wordt tussen 10.00 en 14.00 uur getrakteerd op een kleine versnapering op de kruispunten van de achtjes-routes. En op de laatste dag is er een mini-gladiolen onthaal voor de wandelaars. De organisatie houdt daarbij de volgorde aan van de nieuwe wandelgids: dinsdag 19 oktober Dag van Raalte en Heino; woensdag 20 oktober Dag van Olst en Diepenveen; donderdag 21 oktober Dag van Haarle en Nieuw Heeten en vrijdag 22 oktober Dag van Lemele en Archem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.