Akoestische blues van Ramblin’ Dog in Maelderieje

HEINO – Het steeds weer opschuiven van geboekte acts afgelopen anderhalf jaar door corona zorgt nu voor een propvol programma bij Live Music Heino; tot en met de zomer van 2022 is er maandelijks een liveoptreden. Zaterdagavond 30 oktober is de Brabantse band ‘Ramblin’ Dog’ te horen in de Maelderieje aan de Canadastraat 6 in Heino.

Het spelen van akoestische blues met passie en muzikaliteit is de drijfveer van de vier leden van de band. Na het winnen van de publieksprijs tijdens de Dutch Blues Challenge 2016 hebben de bandleden bewezen dat ze serieus genomen dienen te worden in de Nederlandse en Europese bluesscene. In augustus 2017 werd de eerste CD ‘We Will Voodoo You’ uitgebracht. Dit debuutalbum kreeg lovende kritieken van onder meer Blues Magazine. Het repertoire bestaat uit eigen composities en zelf gearrangeerde nummers van grote blues artiesten van alle tijden in verschillende stijlen. Ramblin’ Dog bestaat uit Joep de Greef (zang, bluesharp en gitaar), Frank Reemers (zang en gitaar), Markus Trum (bas) en Maurice Meesters (cajon en percussie). Aanvang is om 20.30 uur; de zaal is geopend vanaf 19.30 uur.

staging2.live-music-heino.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.